Psi koji su prošli karantenu i kojima ni nakon 15 dana nisu pronađeni vlasnici ili se vlasnici nisu javili.

Procedura udomljavanja psa iz Skloništa

– dolazak po psa u Sklonište u Utinju 12. U slučaju preuzimanja psa najkorisnije je imati evidencijski broj psa (npr. 4321) koji se može naći na ovim stranicama skloništa u galeriji pasa.
– preuzimanjem psa potpisujete ugovor sa Skloništem u kojemu se obvezujete da ćete skrbiti o psu i osigurati mu dobre uvjete za život.

– nakon preuzimanja psa odmah se pokreće prijenos vlasništva psa na Vaše ime i to morate napraviti isključivo u Veterinarskoj ambulanti Dubovac jer su oni nadležna ambulanta Skloništa.

– nakon toga postajete vlasnik psa. Iskreno se nadamo da ćete biti dobar i brižan vlasnik i dati psu sve što je potrebno kako bi imao normalan i sretan život koji zaslužuje.

Za sve informacije o psima molimo Vas da se obratite voditelju skloništa na broj 0981896999 ili svratite do skloništa u vremenu za posjetitelje: PON, SRI, PET, SUB: 9:00-13:00, UTO, ČET: 14:00-18:00, NED I PRAZNICIMA: ZATVORENO
Imajte na umu da svaki pas koji izađe iz skloništa procvjeta u roku par dana. Nemojte suditi samo po izgledu tj.po jednom uslikanom trenutku, dođite i osobno upoznajte/izaberite svog budućeg najboljeg prijatelja ili prijateljicu 🙂